Technologie pro 2. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie : studijní obor 071-04/2 zpracování mouky

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Jaroslava Žáková
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
291 s.
Vydáno
Praha : Státní pedagogické nakladatelství, 1963
Vydání
1. vyd.
Edice
Učebnice odborných a středních odborných škol
Popis jednotky
Rotaprint.
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 000733965
003 CZ BrMZK
005 20060209101817.0
007 ta
008 040910s1963 xr er|||||||||||cze d
015 |a cnb000476995 
035 |a (OCoLC)42107409 
040 |a BOA001  |b cze 
245 0 0 |a Technologie pro 2. ročník středních průmyslových škol potravinářské technologie :  |b studijní obor 071-04/2 zpracování mouky /  |c Jaroslava Žáková,... [et al.] 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní pedagogické nakladatelství,  |c 1963 
300 |a 291 s. 
490 1 |a Učebnice odborných a středních odborných škol 
500 |a Rotaprint. 
700 1 |a Žáková, Jaroslava  |7 jx20070125012  |4 aut 
830 0 |a Učebnice odborných a středních odborných škol  |0 s 
910 |a BOA001  |b PK-N-0007.096 
964 |a Potraviny - technologie - učebnice - školy průmyslové potravinářské 
990 |a BK 
996 7 |b 3119695138  |c PK-N-0007.096  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 1  |w 000733965  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01000733965.MZK50000733965000010