Mlékařství : (přednášky)

Chci si vypůjčit

Monografie věnovaná mléku přibližuje techniky jeho zpracování v souladu s hygienickými požadavky potravinářského průmyslu.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Karel Zadražil, 1913-1981
Další autoři
Česká zemědělská univerzita v Praze. Katedra chovu skotu a mlékařství
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
127 s. : il. ; 23 cm
Vydáno
Praha : ISV, 2002
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Živočišná výroba (Česká zemědělská univerzita)
Témata
Popis jednotky
Nad názvem: Česká zemědělská univerzita v Praze, Agronomická fakulta
300 výt.
Uživatelské určení
Určeno pro posluchače ČZU
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
ISBN
80-86642-15-1
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
STM 6p
637 ZAD 2-1116.962
Absenčně
Načítá se…
Vol.výběr
VV 1p
637 ZAD 2-1116.962