Čaj mnoha chutí : historie, příprava, recepty, občerstvení podávaná k čaji

Chci si vypůjčit

Publikace zahrnuje informace o historii čaje, o jeho rozšíření a druzích i o čajových obřadech. Převážná část knihy se věnuje receptům na přípravu nápoje a občerstvení k němu. Doplněno barevnými fotografiemi.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Oldřich Dufek
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
71 s., [8] s. barev. obr. příl. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Vyšehrad, 2001
Vydání
Vyd. 1.
Témata
ISBN
80-7021-421-X
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1091.429