Jakost a certifikace potravin

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Červenka, 1927-
Další autoři
Česká zemědělská univerzita v Praze. Provozně ekonomická fakulta
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
186 s. ; 21 cm
Vydáno
Praha : Credit, 2001
Vydání
Vyd. 2., přeprac.
Témata
Popis jednotky
Vydavatel: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta
ISBN
80-213-0762-5
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 000563184
003 CZ BrMZK
005 20090917073321.0
007 ta
008 000115s2001 xr e pl cze d
015 |a cnb001002856 
020 |a 80-213-0762-5 
035 |a (OCoLC)85012944 
040 |a BOA001  |b cze 
072 7 |a 664  |x Potravinářský průmysl  |2 Konspekt  |9 19 
072 7 |a 37.016  |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice  |2 Konspekt  |9 22 
080 |a 663/664  |2 MRF 
080 |a 663/664-021.465  |2 MRF 
080 |a 614.31  |2 MRF 
080 |a 351.773  |2 MRF 
080 |a 006.063  |2 MRF 
080 |a (075.8)  |2 MRF 
080 |a (094.5)  |2 MRF 
100 1 |a Červenka, Jaroslav,  |d 1927-  |7 jk01021674 
245 1 0 |a Jakost a certifikace potravin /  |c Jaroslav Červenka 
250 |a Vyd. 2., přeprac. 
260 |a Praha :  |b Credit,  |c 2001 
300 |a 186 s. ;  |c 21 cm 
500 |a Vydavatel: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta 
650 0 7 |a potraviny  |7 ph115833  |2 czenas 
650 0 7 |a kvalita potravin  |7 ph135653  |2 czenas 
650 0 7 |a kontrola potravin  |7 ph121822  |2 czenas 
650 0 7 |a certifikace  |7 ph119105  |2 czenas 
655 7 |a učebnice vysokých škol  |7 fd133772  |2 czenas 
655 7 |a právní předpisy  |7 fd133151  |2 czenas 
710 2 |a Česká zemědělská univerzita v Praze.  |b Provozně ekonomická fakulta  |7 kn20010725055 
910 |a BOA001  |b 2-1086.399 
990 |a BK 
996 6 |b 2610136569  |c 2-1086.399  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 20  |p p.v.  |w 000563184  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01000563184.MZK50000563184000010