Jakost a certifikace potravin
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 186 s. ; 21 cm
- Vydáno
-
Praha :
Credit,
2001
- Vydání
- Vyd. 2., přeprac.
- Témata
- Popis jednotky
- Vydavatel: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta
- ISBN
- 80-213-0762-5
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000563184 | ||
003 | CZ BrMZK | ||
005 | 20090917073321.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 000115s2001 xr e pl cze d | ||
015 | |a cnb001002856 | ||
020 | |a 80-213-0762-5 | ||
035 | |a (OCoLC)85012944 | ||
040 | |a BOA001 |b cze | ||
072 | 7 | |a 664 |x Potravinářský průmysl |2 Konspekt |9 19 | |
072 | 7 | |a 37.016 |x Učební osnovy. Vyučovací předměty. Učebnice |2 Konspekt |9 22 | |
080 | |a 663/664 |2 MRF | ||
080 | |a 663/664-021.465 |2 MRF | ||
080 | |a 614.31 |2 MRF | ||
080 | |a 351.773 |2 MRF | ||
080 | |a 006.063 |2 MRF | ||
080 | |a (075.8) |2 MRF | ||
080 | |a (094.5) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Červenka, Jaroslav, |d 1927- |7 jk01021674 | |
245 | 1 | 0 | |a Jakost a certifikace potravin / |c Jaroslav Červenka |
250 | |a Vyd. 2., přeprac. | ||
260 | |a Praha : |b Credit, |c 2001 | ||
300 | |a 186 s. ; |c 21 cm | ||
500 | |a Vydavatel: Česká zemědělská univerzita v Praze, Provozně ekonomická fakulta | ||
650 | 0 | 7 | |a potraviny |7 ph115833 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a kvalita potravin |7 ph135653 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a kontrola potravin |7 ph121822 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a certifikace |7 ph119105 |2 czenas |
655 | 7 | |a učebnice vysokých škol |7 fd133772 |2 czenas | |
655 | 7 | |a právní předpisy |7 fd133151 |2 czenas | |
710 | 2 | |a Česká zemědělská univerzita v Praze. |b Provozně ekonomická fakulta |7 kn20010725055 | |
910 | |a BOA001 |b 2-1086.399 | ||
990 | |a BK | ||
996 | 6 | |b 2610136569 |c 2-1086.399 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 20 |p p.v. |w 000563184 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01000563184.MZK50000563184000010 |