Encyklopedický slovník gastronomie. 1, A-K

Chci si vypůjčit

Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jiří Černý, 1939-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
221 s. : il. ; 24 cm
Vydáno
Úvaly : Ratio, [2001]
Vydání
1. vyd.
Témata
ISBN
80-86351-02-5
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

MARC

LEADER 00000nam a2200000 a 4500
001 000561297
003 CZ BrMZK
005 20220106194812.0
007 ta
008 010907s2001 xr e d cze d
020 |a 80-86351-02-5 
040 |a BOA001  |b cze 
072 7 |a 641  |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla  |2 Konspekt  |9 19 
080 |a 641/642  |2 MRF 
080 |a 81'373.46  |2 MRF 
080 |a (038)81  |2 MRF 
080 |a (038.072)  |2 MRF 
100 1 |a Černý, Jiří,  |d 1939-  |7 jn19981002636  |4 aut 
245 1 0 |a Encyklopedický slovník gastronomie.  |n 1, A-K /  |c Jiří Černý 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Úvaly :  |b Ratio,  |c [2001] 
300 |a 221 s. :  |b il. ;  |c 24 cm 
650 0 7 |a gastronomie  |7 ph120473  |2 czenas 
650 0 7 |a oborová terminologie  |7 ph138998  |2 czenas 
655 7 |a terminologické slovníky  |7 fd202538  |2 czenas 
655 7 |a výkladové slovníky  |7 fd133855  |2 czenas 
910 |a BOA001  |b 2-1085.153,1 
990 |a BK 
996 6 |b 2610134502  |c 2-1085.153,1  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 17  |p p.v.  |w 000561297  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01000561297.MZK50000561297000010