Encyklopedický slovník gastronomie. 1, A-K
Velký gastronomický slovník je určen všem, kteří chtějí v tomto rozsáhlém oboru získat podrobné informace. Obsah tvoří výčet tradičních i nových kulinářských surovin a ingrediencí, různé způsoby úpravy pokrmů z celého světa, základní informace z oboru cukrářství, moučníkářství, pekařství, řeznictví a uzenářství, … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 221 s. : il. ; 24 cm
- Vydáno
-
Úvaly :
Ratio,
[2001]
- Vydání
- 1. vyd.
- Témata
- ISBN
- 80-86351-02-5
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000561297 | ||
003 | CZ BrMZK | ||
005 | 20220106194812.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 010907s2001 xr e d cze d | ||
020 | |a 80-86351-02-5 | ||
040 | |a BOA001 |b cze | ||
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 641/642 |2 MRF | ||
080 | |a 81'373.46 |2 MRF | ||
080 | |a (038)81 |2 MRF | ||
080 | |a (038.072) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Černý, Jiří, |d 1939- |7 jn19981002636 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Encyklopedický slovník gastronomie. |n 1, A-K / |c Jiří Černý |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Úvaly : |b Ratio, |c [2001] | ||
300 | |a 221 s. : |b il. ; |c 24 cm | ||
650 | 0 | 7 | |a gastronomie |7 ph120473 |2 czenas |
650 | 0 | 7 | |a oborová terminologie |7 ph138998 |2 czenas |
655 | 7 | |a terminologické slovníky |7 fd202538 |2 czenas | |
655 | 7 | |a výkladové slovníky |7 fd133855 |2 czenas | |
910 | |a BOA001 |b 2-1085.153,1 | ||
990 | |a BK | ||
996 | 6 | |b 2610134502 |c 2-1085.153,1 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 17 |p p.v. |w 000561297 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01000561297.MZK50000561297000010 |