Hodovní stůl a dvorská společnost : strava na raně novověkých aristokratických dvorech v českých zemích (1550-1650)

Chci si vypůjčit

Publikace se zabývá kuchyní a způsobem stolování šlechty v českých zemích v 16. a 17. stol.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Hrdlička, 1972-
Další autoři
Jihočeská univerzita. Historický ústav
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
337 s. : il. ; 22 cm
Vydáno
České Budějovice : Jihočeská univerzita, 2000
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Monographia historica
Témata
Popis jednotky
Bibliogr.
Souhrn německy
Vydavatel: Historický ústav
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
ISBN
80-7040-462-0

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1085.036