Grilujeme doma i na zahradě : nejchutnější speciality na 195 způsobů

Chci si vypůjčit

Pečení na ohni, na žhavých uhlících nebo na rozpálených kamenech je nejstarším historicky doloženým způsobem přípravy potravin, při němž nebylo zapotřebí žádných nádob. O této tepelné přípravě masa se zmiňuje už Homér

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Pavel Martin
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
106 s. ; 20 cm
Vydáno
Praha : I. Železný, 2000
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Praktické recepty
Knížky dostupné každému
Témata
ISBN
80-240-1574-9
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1074.804