Grilujeme doma i na zahradě : nejchutnější speciality na 195 způsobů
Pečení na ohni, na žhavých uhlících nebo na rozpálených kamenech je nejstarším historicky doloženým způsobem přípravy potravin, při němž nebylo zapotřebí žádných nádob. O této tepelné přípravě masa se zmiňuje už Homér
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 106 s. ; 20 cm
- Vydáno
-
Praha :
I. Železný,
2000
- Vydání
- Vyd. 1.
- Edice
- Praktické recepty
Knížky dostupné každému - Témata
- ISBN
- 80-240-1574-9
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
MARC
LEADER | 00000nam a2200000 a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000486493 | ||
003 | CZ BrMZK | ||
005 | 20090204133931.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 000115s2000 xr e cze d | ||
015 | |a cnb000969139 | ||
020 | |a 80-240-1574-9 | ||
035 | |a (OCoLC)45034120 | ||
040 | |a BOA001 |b cze | ||
072 | 7 | |a 641 |x Kuchařství. Potraviny. Vařená jídla |2 Konspekt |9 19 | |
080 | |a 641.526.3 |2 MRF | ||
080 | |a (083.12) |2 MRF | ||
100 | 1 | |a Martin, Pavel |7 jn20001103238 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Grilujeme doma i na zahradě : |b nejchutnější speciality na 195 způsobů / |c Pavel Martin |
250 | |a Vyd. 1. | ||
260 | |a Praha : |b I. Železný, |c 2000 | ||
300 | |a 106 s. ; |c 20 cm | ||
490 | 1 | |a Praktické recepty ; |v sv. 15 | |
490 | 1 | |a Knížky dostupné každému ; |v sv. 134 | |
650 | 0 | 7 | |a grilovaná jídla |7 ph114643 |2 czenas |
655 | 7 | |a kuchařské recepty |7 fd132687 |2 czenas | |
830 | 0 | |a Praktické recepty |0 s | |
830 | 0 | |a Knížky dostupné každému |0 s | |
910 | |a BOA001 |b 2-1074.804 | ||
990 | |a BK | ||
996 | 6 | |b 2610118218 |c 2-1074.804 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 0 |p p.v. |w 000486493 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01000486493.MZK50000486493000010 |