Konzervace ovoce a zeleniny

Chci si vypůjčit

Soubor praktických a teoretických poznatků ze současného konzervárenství je určen především středně technickým pracovníkům. Pojednává o konzervárenských surovinách, látkovém složení potravin, konzervárenské mikrobiologii a enzymologii, o způsobech konzervace potravin a balení výrobků. Hlavní část knihy vyplňuje popis základních celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Jaroslav Balaštík, 1925-2014
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
335 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1975
Vydání
1. vyd.
Popis jednotky
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Digitální knihovna DNNT: Dostupné pro registrované Digitalizovaný dokument Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius
Digitální knihovna DNNT: Dostupné pro registrované Digitalizovaný dokument Národní digitální knihovna