Umění obsluhy

Chci si vypůjčit

Kompletní instrukce pro obsluhující personál v pohostinských zařízeních se týkají nejprve všeobecně všech podmínek a prostředků dokonalého pracovního výkonu, potom postupů při vlastní obsluze a nakonec speciálně podávánínápojů. Je pamatováno na veškeré nutné detaily, na zvláštnosti při různých příležitostech, na jednotlivé celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Simon Siegel
Další autoři
Willibald Gallaun
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
270 s. ; 8°
Vydáno
Praha : Merkur, 1972
Vydání
1. vyd.
Popis jednotky
Přeloženo z němčiny
5000 výt.

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0676.221
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0063.727