Umění obsluhy
Kompletní instrukce pro obsluhující personál v pohostinských zařízeních se týkají nejprve všeobecně všech podmínek a prostředků dokonalého pracovního výkonu, potom postupů při vlastní obsluze a nakonec speciálně podávánínápojů. Je pamatováno na veškeré nutné detaily, na zvláštnosti při různých příležitostech, na jednotlivé … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 270 s. ; 8°
- Vydáno
-
Praha :
Merkur,
1972
- Vydání
- 1. vyd.
- Popis jednotky
- Přeloženo z němčiny
5000 výt.
MARC
LEADER | 00000nam a22000002a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000378111 | ||
003 | CZ BrMZK | ||
005 | 20130524095413.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 980107s1972 xr f cze d | ||
015 | |a cnb000433566 | ||
035 | |a (OCoLC)42144668 | ||
040 | |a ABA001 |b cze |c PNA001 |d ABA001 |d BOA001 | ||
041 | 1 | |a cze |h ger | |
080 | 9 | |a 642(022) | |
100 | 1 | |a Siegel, Simon |7 xx0063615 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Umění obsluhy / |c Simon Siegel, Willibald Gallaun ; přeložila Věra Jungbauerová |
250 | |a 1. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Merkur, |c 1972 | ||
300 | |a 270 s. ; |c 8° | ||
500 | |a Přeloženo z němčiny | ||
500 | |a 5000 výt. | ||
700 | 1 | |a Gallaun, Willibald |7 xx0063614 |4 aut | |
765 | 0 | |t Servier- und Getränkenkunde |9 Česky | |
856 | 4 | 1 | |u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:a50a1f90-9477-11e3-a744-005056827e52 |y Digitalizovaný dokument |x NDK |
910 | |a BOA001 |b PK-0063.727 |b 2-0676.221 | ||
920 | |a 000217285 | ||
990 | |a BK | ||
996 | 6 | |b 2619693772 |c 2-0676.221 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 0 |w 000378111 |u 000020 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01000378111.MZK50000378111000020 | |
996 | 7 | |b 3119813185 |c PK-0063.727 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 1 |w 000378111 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s A |t BOA001.MZK01000378111.MZK50000378111000010 |