Umění obsluhy

Chci si vypůjčit

Kompletní instrukce pro obsluhující personál v pohostinských zařízeních se týkají nejprve všeobecně všech podmínek a prostředků dokonalého pracovního výkonu, potom postupů při vlastní obsluze a nakonec speciálně podávánínápojů. Je pamatováno na veškeré nutné detaily, na zvláštnosti při různých příležitostech, na jednotlivé celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Simon Siegel
Další autoři
Willibald Gallaun
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
270 s. ; 8°
Vydáno
Praha : Merkur, 1972
Vydání
1. vyd.
Popis jednotky
Přeloženo z němčiny
5000 výt.

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 000378111
003 CZ BrMZK
005 20130524095413.0
007 ta
008 980107s1972 xr f cze d
015 |a cnb000433566 
035 |a (OCoLC)42144668 
040 |a ABA001  |b cze  |c PNA001  |d ABA001  |d BOA001 
041 1 |a cze  |h ger 
080 9 |a 642(022) 
100 1 |a Siegel, Simon  |7 xx0063615  |4 aut 
245 1 0 |a Umění obsluhy /  |c Simon Siegel, Willibald Gallaun ; přeložila Věra Jungbauerová 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b Merkur,  |c 1972 
300 |a 270 s. ;  |c 8° 
500 |a Přeloženo z němčiny 
500 |a 5000 výt. 
700 1 |a Gallaun, Willibald  |7 xx0063614  |4 aut 
765 0 |t Servier- und Getränkenkunde  |9 Česky 
856 4 1 |u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:a50a1f90-9477-11e3-a744-005056827e52  |y Digitalizovaný dokument  |x NDK 
910 |a BOA001  |b PK-0063.727  |b 2-0676.221 
920 |a 000217285 
990 |a BK 
996 6 |b 2619693772  |c 2-0676.221  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 0  |w 000378111  |u 000020  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01000378111.MZK50000378111000020 
996 7 |b 3119813185  |c PK-0063.727  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 1  |w 000378111  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01000378111.MZK50000378111000010