Vinařství : mikrobiologie hroznů a vína

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Václav Švejcar, 1924-2006
Další autoři
Erich Minárik, 1924-2007
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
99 s. : il., tb. a grafy ; 4°
Vydáno
Brno : Vysoká škola zemědělská, 1981
Vydání
2., přeprac. vyd.
Popis jednotky
318 výt.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-0834.150
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
4-0834.150