Konservační metody : základy konservace potravin, zejména při zpracování ovoce a zeleniny

Chci si vypůjčit

Dílo, určené středním a vyšším kádrům konservárenského průmyslu, podává souborný výklad o konservaci potravin, zejména ovoce a zeleniny. V 1. kapitole je pojednáno hlavně o látkových složkách rostlinné hmoty (voda, glycidy, estery, dusíkaté a minerální látky), 2. kapitola se zabývá mechanickými a vnějšími chemickými i fysikálními celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vladimír Kyzlink, 1915-2008
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
296 s., 88 il., 25 tab., 1 tab. příl.
Vydáno
Praha : Průmyslové vydavatelství, 1951
Vydání
Vyd. 1.
Edice
Knižnice potravinářského průmyslu
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
3-0280.040
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
3-0280.040
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
3-0280.040
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
3-0280.040
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
3-0280.040
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
PK-0001.095