Konservační metody : základy konservace potravin, zejména při zpracování ovoce a zeleniny
Dílo, určené středním a vyšším kádrům konservárenského průmyslu, podává souborný výklad o konservaci potravin, zejména ovoce a zeleniny. V 1. kapitole je pojednáno hlavně o látkových složkách rostlinné hmoty (voda, glycidy, estery, dusíkaté a minerální látky), 2. kapitola se zabývá mechanickými a vnějšími chemickými i fysikálními … celý popis
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 296 s., 88 il., 25 tab., 1 tab. příl.
- Vydáno
-
Praha :
Průmyslové vydavatelství,
1951
- Vydání
- Vyd. 1.
- Edice
- Knižnice potravinářského průmyslu
- Navrhnout k digitalizaci
- Navrhnout k digitalizaci
Jednotky
Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost | Stav | Oddělení | Sbírka | Umístění | Více informací | Poznámka | Signatura | |
---|---|---|---|---|---|---|---|---|
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
3-0280.040 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
3-0280.040 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
3-0280.040 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
3-0280.040 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
3-0280.040 | ||||
Absenčně
|
Načítá se…
|
MZK
|
Sklad / do 1 hodiny
|
PK-0001.095 |