Teoretické základy konzervace potravin : celostátní vysokoškolská učebnice pro studenty vysoké školy chemickotechnologické, skupiny studijních oborů č. 29-24-8 Konzervace potravin a technologie masa

Chci si vypůjčit

Ucelený přehled metod konzervace potravin.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Vladimír Kyzlink, 1915-2008
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
511 s.
Vydáno
Praha : Státní nakladatelství technické literatury, 1988
Vydání
1. vyd.
Bibliografie
Obsahuje bibliografii
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Absenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-0927.583
Prezenčně
Načítá se…
MZK
STM 6p
664 KYZ TK-0235.974