Žampióny, pěstování a kuchyňská úprava
Druhé, podstatně doplněné vydání příručky informuje jak o tradičním způsobu, tak i o moderních metodách pěstování žampiónů, límcovky obrovské a hlívy ústřičné. Poslední část je věnována konzervování hub, jejich zpracování apředpisům na jejich kuchyňskou úpravu.
Uloženo v:
Podrobná bibliografie
- Hlavní autor
- Další autoři
- Typ dokumentu
- Knihy
- Fyzický popis
- 227 s.
- Vydáno
-
Praha :
Státní zemědělské nakladatelství,
1977
- Vydání
- 2. dopl. vyd.
- Edice
- Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
- Bibliografie
- Obsahuje bibliografii
MARC
LEADER | 00000nam a22000002a 4500 | ||
---|---|---|---|
001 | 000151903 | ||
003 | CZ BrMZK | ||
005 | 20090603080957.0 | ||
007 | ta | ||
008 | 950101s1977 xr f cze d | ||
040 | |a BOA001 |b cze | ||
100 | 1 | |a Staněk, Miloslav, |d 1924-1987 |7 jk01120853 |4 aut | |
245 | 1 | 0 | |a Žampióny, pěstování a kuchyňská úprava |c Miloslav Staněk, Miroslav Smotlacha, Alois Hovadík |
250 | |a 2. dopl. vyd. | ||
260 | |a Praha : |b Státní zemědělské nakladatelství, |c 1977 | ||
300 | |a 227 s. | ||
490 | 1 | |a Rostlinná výroba | |
504 | |a Obsahuje bibliografii | ||
700 | 1 | |a Hovadík, Alois, |d 1921-2017 |7 jk01042509 |4 aut | |
700 | 1 | |a Smotlacha, Miroslav, |d 1920-2007 |7 jk01120142 |4 aut | |
830 | 0 | |a Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství) |0 s | |
856 | 4 | 1 | |u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:6f7fc820-33a2-11e2-adb0-005056827e52 |y Digitalizovaný dokument |x NDK |
910 | |a BOA001 |b 1-0629.563-77 | ||
990 | |a BK | ||
991 | |b 200905 | ||
996 | 6 | |b 2619954590 |c 1-0629.563-77 |l MZK |r Sklad / do 1 hodiny |n 17 |w 000151903 |u 000010 |a 1 |e BOA001 |j MZK50 |s P |t BOA001.MZK01000151903.MZK50000151903000010 |