Žampióny, pěstování a kuchyňská úprava

Chci si vypůjčit

Druhé, podstatně doplněné vydání příručky informuje jak o tradičním způsobu, tak i o moderních metodách pěstování žampiónů, límcovky obrovské a hlívy ústřičné. Poslední část je věnována konzervování hub, jejich zpracování apředpisům na jejich kuchyňskou úpravu.

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Miloslav Staněk, 1924-1987
Další autoři
Alois Hovadík, 1921-2017
Miroslav Smotlacha, 1920-2007
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
227 s.
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1977
Vydání
2. dopl. vyd.
Edice
Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)
Bibliografie
Obsahuje bibliografii

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 000151903
003 CZ BrMZK
005 20090603080957.0
007 ta
008 950101s1977 xr f cze d
040 |a BOA001  |b cze 
100 1 |a Staněk, Miloslav,  |d 1924-1987  |7 jk01120853  |4 aut 
245 1 0 |a Žampióny, pěstování a kuchyňská úprava  |c Miloslav Staněk, Miroslav Smotlacha, Alois Hovadík 
250 |a 2. dopl. vyd. 
260 |a Praha :  |b Státní zemědělské nakladatelství,  |c 1977 
300 |a 227 s. 
490 1 |a Rostlinná výroba 
504 |a Obsahuje bibliografii 
700 1 |a Hovadík, Alois,  |d 1921-2017  |7 jk01042509  |4 aut 
700 1 |a Smotlacha, Miroslav,  |d 1920-2007  |7 jk01120142  |4 aut 
830 0 |a Rostlinná výroba (Státní zemědělské nakladatelství)  |0 s 
856 4 1 |u http://www.digitalniknihovna.cz/mzk/uuid/uuid:6f7fc820-33a2-11e2-adb0-005056827e52  |y Digitalizovaný dokument  |x NDK 
910 |a BOA001  |b 1-0629.563-77 
990 |a BK 
991 |b 200905 
996 6 |b 2619954590  |c 1-0629.563-77  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 17  |w 000151903  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01000151903.MZK50000151903000010