Ovocnictví : učebnice pro vysoké školy zemědělské, fakulty agronomické a provozně ekonomické

Chci si vypůjčit

Po objasnění významu ovoce ve výživě a v národním hospodářství věnuje pozornost botanickému rozdělení a morfologickým zvláštnostem ovocných druhů, růstu a vývoji ovocných dřevin, pomologii, rozmnožování, řezu, výživě a hnojení ovocných rostlin, zakládání a závlaze ovocných sadů, obdělávání půdy, sklizni a zásadám celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Další autoři
Ladislav Černý, 1917-
Karel Červenka
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
368 s.
Vydáno
Praha : Státní zemědělské nakladatelství, 1967
Vydání
2., uprav. vyd.
Popis jednotky
Dostupné též v digitální podobě v aplikaci Kramerius
Cíl Přístupnost Odkaz Zdroj odkazu
Digitální knihovna DNNT: Dostupné pro registrované Digitalizovaný dokument Národní digitální knihovna
Digitální knihovna DNNT: Dostupné pro registrované Digitalizovaný dokument Moravská zemská knihovna v Brně - Kramerius