Metody detekce patogenních mikroorganismů v potravinách

Chci si vypůjčit

Ve třech kapitolách jsou popsány: 1) Metody zjišťování patogenních mikroorganismů v potravinách a bezpečnost potravin (význam mikrobiologických rozborů pro kontrolu patogenních mikroorganismů v potravinách a v prostředí; typy metod k průkazu patogenů v potravinách a v prostředí - klasické kultivační metody kvalitativní a kvantitativní, celý popis

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Eva Jičínská
Další autoři
Jana Havlová
Ústav zemědělských a potravinářských informací
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
115 s. ; 20 cm
Vydáno
Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1996
Vydání
Vyd. 1.
Témata
Popis jednotky
Bibliogr.
ISBN
80-85120-49-6
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1022.802