Kuchařka pro alergiky

Chci si vypůjčit

Kniha přináší dětem přecitlivělým na kravské mléko a slepičí vejce, předpisy na vaření každodenního jídla. Recepty pocházejí od matek dětí - pacientů, které byly nuceny na delší čas stravu upravit. Jsou to recepty sesbírané lékařem a vymyšlené amatéry

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Konrad Werthmann, 1937-
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
75 s., další nestr.
Vydáno
Praha : Remat, 1993
Vydání
1. vyd.
Edice
Jonášova knižnice zdraví
Témata
ISBN
80-901519-0-6

Jednotky

Nápověda
Pro vytváření rezervací/objednávek je třeba se přihlásit.
Dostupnost Stav Oddělení Sbírka Umístění Více informací Poznámka Signatura
Prezenčně
Načítá se…
MZK
Sklad / do 1 hodiny
2-1019.341