Kuchařský lexikon : výbor popisů známých i méně známých jídel

Chci si vypůjčit

Uloženo v:

Podrobná bibliografie

Hlavní autor
Josef Bittermann
Typ dokumentu
Knihy
Fyzický popis
457 s. ; 8°
Vydáno
Praha : Merkur, 1968
Vydání
4. vyd., (v Merkuru 1., přeprac. a dopl. vyd.)
Navrhnout k digitalizaci
Navrhnout k digitalizaci

MARC

LEADER 00000nam a22000002a 4500
001 000056332
003 CZ BrMZK
005 20210722085344.0
007 ta
008 950407s1968 xr a f 000 0 cze d
015 |a cnb000447427 
040 |a BOA001  |b cze 
100 1 |a Bittermann, Josef  |7 xx0080903  |4 aut 
245 1 0 |a Kuchařský lexikon :  |b výbor popisů známých i méně známých jídel /  |c Josef Bittermann 
250 |a 4. vyd., (v Merkuru 1., přeprac. a dopl. vyd.) 
260 |a Praha :  |b Merkur,  |c 1968 
300 |a 457 s. ;  |c 8° 
910 |a BOA001  |b 2-0604.051  |b PK-0050.644 
964 |a Vaření - předpisy 
990 |a BK 
996 6 |b 2619007763  |c 2-0604.051  |l HP2  |r DEN  |n 0  |w 000056332  |u 000020  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s P  |t BOA001.MZK01000056332.MZK50000056332000020 
996 7 |b 3119975902  |c PK-0050.644  |l MZK  |r Sklad / do 1 hodiny  |n 3  |w 000056332  |u 000010  |a 1  |e BOA001  |j MZK50  |s A  |t BOA001.MZK01000056332.MZK50000056332000010